nedeľa 30. augusta 2020

Bella Thorne | Biography

Kariéra
.....................................................................................................................................................................
Anabella Avery Thorne sa narodila 8. októbra 1997 v Pembroke Pines na Floride ako najmladšia zo štyroch detí, ktoré sa dnes živa ako herci. Má talianskych, kubánskych a írskych predkov. Od roku 2006 žije so svojou rodinou v Kalifornii. V roku 2007 zomrel jej otec pri autonehode. V druhej triede jej lekári diagnostikovali dyslexiu, ktorú sa podarilo usilovným cvičením čiastočne odstrániť (ako sama hovorí, čítala všetko vrátane etikiet na škatuliach od kukuričných lupienkov). Od detstva sa objavovala v reklamách, jej prvé fotografie vyšla v časopise vo veku piatich týždňov.

Detstvo
.....................................................................................................................................................................
Herečka s kubánskymi koreňmi zahájila svoju hviezdnu kariéru už ako dieťa. V iba šiestich rokoch si zahrala svoju prvú rolu v komédii Bratia, ako sa patrí a potom sa objavila aj v notoricky známych seriáloch ako Vincentov svet alebo The O.C. Jej prvá väčšia úloha bola v roku 2010 na Disney Channel v seriáli Na Parket !, kde si zahrala Cece po boku herečky Zendayi Coleman. Po skončení seriálu Na parket! herečka rozhodne núdzu o role nemala. V roku 2014 si zahrala napríklad v komediálnom filme Dovolenka za trest a potom nasledovala veľa menších rolí. 

Bella to dotiahla až na napísanie jej prvé knižnej série "Autumn Falls", kde sa premieta aj kus jej života. Tiež začala svoju hudobnú kariéru vďaka jej matke, ktorá bola zároveň jej agentka a k muzike jej vždy viedla. Prvý pesničku s názvom "Watch me" naspievala sa Zendayou Coleman a v roku 2014 vydala svoje prvé debutové EP s názvom "Jersey". Belle vždy pomáhala hudba pomáhala k úteku z reality. V roku 2011 dostala dvakrát svoje prvé ocenenie Young Artist Award a potom dostala ďalšie štyri.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára